4.05.2006

Activitats ; "La Colònia és viva!"



Oi que és bonic?

L´Ajuntament promou l´associacionisme entre els barcelonins , és una llàstima que la nostra sigui per defensar-nos del govern d´aquest. No senyors!. Som persones les que vivim, les que treballem i les que fem del nostre barri un lloc per viure. Les nostres demandes no neixen de l´especulació ni de treure profit de la nostra llar, del que aquí parlem és de les nostres vides . Com es valora la nostra vida Sr. Clos?. Sra. Ballarin?. Els agraden els barris uniformes de veins uniformes....la diversitat que sempre fa de Barcelona una gran ciutat es perd, però això no sembla que els importi.
La marca Barcelona , el model Barcelona quantes víctimes deixarà?. Aquí i ara es perd. No vulguin equivocar-se la dignitat no és una cosa que es pugui donar, nosaltres la tenim i no tothom pot dir el mateix.
Dins els següents vincles trobareu part de la nostra vida.
Vincle del concurs de pintura. Aquí trobareu l´expressió artística de la nostra associació al concurs de pintura ràpida de les festes de Les Corts 2005. Per cert es tracten de obres censurades per l´Ajuntament de Barcelona. Aquí les podreu veure amb tota llibertat.

Vincle de les pancartes al nostre barri. Les demandes dels veïns són vives , en el projecte últim de civisme es volien prohibir. La democràcia va cap enrera?
Vincle del Taller de post-grau d´Art i Espai efímer de la UPC. Trenta arquitéctes, dissenyadors i artístes irrompen en el barri de Les Corts. Aprofitem per donar sinceres gràcies a aquest universitaris que són reflexe d´un jovent compromés i valent.
Vincle del som gent i aquí vivim.